Επικοινωνία

Διεύθυνση

Μιχαλακοπούλου 165,
Αθήνα 115 27

Επικοινωνία

Τηλ: 2107486718
Τηλ: 210 7798306

Follow Us

Seahorse Tech

Bασικό κομμάτι των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι η πωληση ολοκληρωμένων συστηματων και ανταλλακτικών κυριώς σε πελάτες με την διαδικασία B2B. Οι εταιρείες που εμπορευομαστε είναι επωνυμα προϊόντα όπως DELL, HP, LENOVO, CISCO, IBM, TOSHIBA, FUJITSU etc. Στο κομμάτι των ανταλλακτικών έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε original ή compatible προϊόντα.

Οσον αφορά τα ολοκληρωμένα συστηματα (πχ PC+ MONITOR+ LAPTOP+ SERVER+ STORAGE) υπάρχει διαδικασία ανακατασκευής (refurbished). Mια έννοια που καθημερινά κερδίζει έδαφος και στην ελληνική αγορά. Στην Seahorse Tech η διαδικασία ανακατασκευής έχει 4 σταδια:

  1. Ενδελεχεις έλεγχο στο λειτουργικό κομμάτι κάθε συσκευής. Ελεγχονται τα βασικά εξαρτήματα (πχ. Μνημες, Motherboard, τροφοδοτικό, power supply) και οτιδήποτε χρίζει αντικαταστασης αλλάζεται.
  2. Μεγάλη σημασία δίνουμε στο cosmetic – αισθητικό αποτέλεσμα όπου γίνονται ολες οι απαραίτητες εργασίες για να έχουμε μια εικονα οσο γίνεται πιο κοντα στο brand new
  3. Στην συνέχεια εγκαθιστούμε λειτουργικό της επιλογής σας και όλα τα απαραιτητα upgrade ώστε όταν το προϊόν που παραλάμβάνεται να είναι κυριολεκτικά είναι Ready to Use.
  4. Τελικό σταδιο είναι η προσεκτική συσκευασία του προϊόντος ώστε να γίνει ασφαλής η μεταφορα του και η παράδοση στο χώρο σας.
Oλη αυτή η διαδικασία μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε εγγύηση αναλογα με την κατηγορία προϊόντος από 1-3 χρόνια. Ετσι εξασφαλίζουμε μια επωνυμη αρτια και ολοκληρωμένη λύση στους πελάτες μας.
Call Now Button